- Kontakt -

Korisnička Podrška

Radno Vrijeme

Korisnička podrška je tu za Vas svakim radnim danom od 07:00 do 16:00.

Molimo Vas da pokušate pronaći odgovor na vaše pitanje na stranici Često Postavljena Pitanja prije nego što nam pošaljete upit. Ukoliko odgovor ne pronađete na toj stranici, pošaljite nam upit putem obrasca ispod, pozivom na naš telefon za korisničku podršku ili slanjem Messenger, Viber ili WhatsApp poruke.

066 / 388 - 391

Kliknite na ikonu kako biste pozvali našu tehničku podršku.

m.me/HertexDoo

Kliknite na ikonu kako biste nam poslali Messenger poruku.

066 / 388 - 391

Pišite nam na slijedeći broj putem Vibera

066 / 388 - 391

Kliknite na ikonu kako biste nam poslali WhatsApp poruku.

Poslovna Saradnja

Ukoliko želite da postanete naš kupac u veleprodaji, želite da nam ponudite neki proizvod ili uslugu za koju mislite da bismo bili zainteresovani ili želite da predložite neki drugi vid saradnje sa nama, molimo Vas da popunite obrazac koji je dat u nastavku i pošaljete nam poruku koju imate.

Zaposlenje

Konkurišite za poziciju tako što ćete popuniti i poslati obrazac u nastavku. Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna.Napomena: Slanjem prijave, kandidat daje pristanak da kompanija Hertex d.o.o. koristi njegove lične podatke u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Informacije, Utisci i Prijedlozi

Ako nam želite poslati poruku koja ne spada ni u jednu gore-navedenu kategoriju ili nam želite poslati poruku sa Vašim utiscima i prijedlozima onda nam se obratite putem obrasca ispod.