- Karijere -
Želiš da postaneš dio Hertex tima?

Trenutno Otvorene Radne Pozicije:

Naša Misija

Obezbijediti svakoj uspješnoj ženi da blista u najkvalitetnijim odjevnim kombinacijama.

Naša Vizija

Svijet u kome svaka uspješna žena blista i dobija pažnju koju zaslužuje.

Naše Vrijednosti

Ukoliko želiš da postaneš dio tima, potrebno je da se pronalaziš u slijedećim vrijednostima.

Prihvati Radikalnu Odgovornost

Prihvati radikalnu odgovornost za svoje zadatke, postupke i rezultate te stoj iza istih. Nemoj misliti da tuđi zadaci nisu tvoj problem nego pomozi i prijavi probleme.

Premaši Očekivanja Kupca

Nikad se ne zadovolji da pružiš kupcu samo onoliko koliko očekuje nego uvijek pruži više. Radi tako da se svaki kupac iznenadi našim proizvodima i uslugom.

Uradi pravu stvar

Govori istinu, nemoj varati i uvijek radi za obostranu korist. Stavi se u kožu suprotne strane i uradi ono što je fer i korisno za obje strane.

Razmišljaj dugoročno

Nemoj tražiti kratkoročnu korist na štetu dugoročne. Uvijek razmišljaj koje akcije će donijeti najviše koristi dugoročno, kako za firmu, tako i za sebe.

Poštuj saradnike

Bez obzira na titulu, platu, naciju, starost, pol, izgled ili ostale osobine, uvijek gledaj na saradnike kao ljudska bića i odnosi se prema njima sa poštovanjem. Isto će ti se i vratiti.

Naše Liderske Vrijednosti

Ukoliko želiš da postaneš lider u Hertexu, potrebno je da se pronalaziš u slijedećim vrijednostima.

Radikalno se Fokusiraj na Kupce

Sa većom odgovornošću dolazi i veća potreba za ispunjavanjem želja kupaca. Kao lider, moraš biti u konstantnom dodiru sa kupcima te moraš da koristiš napredne statističke metode za utvrđivanje i predviđanje želja kupaca.

Konstantno Napreduj

Kao lider, moraš da napreduješ u svim aspektima života (zdravstvenom, intelektualnom, poslovnom, privatnom) te tako postaviš primjer za ostale saradnike. Razvijaj se kao pojedinac, treniraj, stiči nova znanja, budi dobar prijatelj, partner, roditelj, saradnik te napreduj svakim danom.

Stvaraj Svoje Radnike

Gledaj na radnike kao na sredstvo za ulaganje i redovno ulaži svoje vrijeme na obuku i unapređivanje radnika. Trudi se da svakom saradniku preneseš potrebno znanje i vrijednosti kako bi on bio što bolji čovjek i kolega.

Ne Zadovolji se sa Dovoljnim

Iako uvijek postoje minimalni zahtjevi za odrađene zadatke, kao lider u Hertexu podrazumijeva se da nećeš biti zadovoljan minimalnim granicama te da ćeš uvijek težiti da ih premašiš i postavljaš nove rekorde i nova mjerila uspjeha.

Iznesi Svoje Mišljenje, Ali Prati Odluke

Samo zato što neka naredba dolazi od nadređenog ne mora značiti da je ispravna. Iznesi svoje mišljenje detaljno, objasni zašto se ne slažeš i pokušaj pronaći najbolje dugoročno rješenje za firmu. Nakon što se napravi odluka, bez obzira da li se slažeš sa njom ili ne, moraš se držati te odluke.